Diensten

Wat kan SeesingIT voor uw onderneming betekenen?

 

Backoffice:

Wij kunnen u van dienst zijn in onderhoud van besturingssystemen. Waar systeembeheerders zich bezig houden met hard- en software van desktop pc’s en toebehoren gaan wij een stapje verder. Ook uw servers en infrastructuur zijn bij ons in goede handen. Hierbij kunt u denken aan het organiseren van firewall, opslag, WDS wifi, servers en back-up systeem.

 

Beveiliging en back-up:

Wanneer uw onderneming voor een groot deel afhankelijk is van ICT wilt u dat deze werkwijze stabiel en veilig is. Wij verzorgen de aanleg van stabiele back-up systemen en controleren de werking hiervan. Wij zorgen voor beveiliging van data (ook voor individuele afdelingen of personen) en kunnen deze verbindingen beschermen tegen ongeoorloofd gebruik van buitenaf.

 

Advies en IT-auditing:

Wilt u een eerlijk advies in het opzetten of up-to date houden van uw ICT voorziening? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kijken graag met u mee naar de meest efficiënte oplossingen.

 

Kantoorsoftware:

Wij installeren en configureren graag uw kantoorsoftware en passen deze aan naar uw wensen. Zoals bijvoorbeeld het delen van agenda’s en het gezamenlijk werken in hetzelfde document.

 

Interimbeheer:

Wij zijn ook tijdelijk inzetbaar voor de bovengenoemde zaken wanneer uw IT medewerker deze taken tijdelijk niet kan vervullen.